SCC Reflection

image.jpg

Har du lyst å glanse opp hårfargen din uten at det sliter på håret? Hvem har ikke det(?)  Nå til sommeren er det ekstra viktig å beskytte håret mot sola og det sterke dagslyset. Og dèt sørger denne behandlingen for.

Vi har en type farge som ikke inneholder amoniakk som betyr at den ikke trenger inn i skjellagene, men legger seg som et beskyttende lag utenpå hårstråene. Dette betyr også at den ikke er like holdbar, og derfor vil du ikke få noen ettervekst og er dermed ikke avhengig av å komme tilbake etter 6 uker (da en potensiell ettervekst hadde funnet sted) hvis du er under 30% grå i håret vil den dekke 100%, men er du mer grå vil den bli litt transparent. Den inneholder masse pleie stoffer, (30 kur og 70% farge, kan man si)  

Jeg har netopp utført en slik behandling på mitt hår og dere kan se forskjellen nedenfor:  

(bildene er helt orginale, og tatt med de samme kamerainnstillinger på samtlige bilder)  

FØR:

image.jpg
image.jpg

ETTER:

image.jpg

Ved bruk av rabattkoden KARINABLOGG i timesbestillingsskjemaet til Stinas Frisørverden får du 30 % rabatt på en slik behandling i hele mai.

image.jpg
Follow