Utelivet

image.jpg

I går var det duket for bursdagsfeiring av ei venninde. Bordet var pyntet med alt som roper fest! Etter (litt for mye) kortspill, mimring og fliring var det på tide å vende nesen mot byen. Jeg ble så ivrig med å fortelle venninda en artig historie så jeg ble nektet adgang inn på utestedet med det samme, fordi de trodde jeg var for full... What! Det har aldri skjedd før. Kjenner jeg meg selv rett så pratet jeg vel litt høyt.. Jeg sa til dørvakta at jeg kunne bevise at jeg ikke var full med å stå på hendene, men det ble jo bare en ekstra bekreftelse, for hans del, at jeg var det. Ikke at jeg sto på hendene å "failet" nei. Hehe!!  Jeg fikk beskjed om å gå en runde, så jeg gjorde no det. Som om alkoholen blir forbrent raskere av det ja. Nei, det har jeg lest om før.. Alkoholforbrenning skjer i akkurat samme tempo, uavhengig av aktivitet. Huff.. Utelivet ass!! Men etter min lille gårunde så kom vi inn og det var som vanlig kjempekjedelig. Alltid morsommere på vors:) 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Vel, i dag har dagen gått i ett. Alarmen ringte 08.00 og det bar på frisørsalongen for å sminke og style klippfiskkjerringer. Jeg var både foran og bak kamera i dag. 

Straks er det pizzakos med samboern, i skrivende stund har han visning på bilen vår. -tenk om den blir solgt i dag. Litt trist, men en vei i riktig retning for vår fremgang på alle prosjekter.