brown retro boxes

Endelig har jeg fått tak i de eskene jeg har siklet etter en stund. De er bare så kule. Digger den retro-stilen. Det blir ekstra stas å pakke ned tingene våre i disse eskene når vi skal flytte inn i nyhuset. For som de fleste kjenner til så finnes det ikke noe som er kjedeligere enn å pakke opp og ned fra ekser i forbindelse med flytting. Men det skal sies at dette er ikke esker som kun skal brukes i forbindelse med flyttingen for å så kastes etterpå. Så fin på det har vi ikke råd til å være. Men i alle hushold så er det behov for oppbevaring til sesongbaserte saker og ting. Så disse eskene skal brukes til å lagre julepynt, påskepynt, sommer- og 17 mai artikler. Sy- og strikkeutsyr utstyr, albumer fra barndommen og scrapbooking... you name it! Jeg er en samler så en hel vegg i boden blir nok fylt opp med disse eskene. Stikkordet er delikat, matchende og oversiktslik. Alle eksene skal være godt pakket og merket slik at det skal bli en glede å hente de opp fra boden til enhver anledning.

image.jpg
image.jpg

Savanna var i ekstase da jeg styret på og monterte disse eskene på stua. Hun hoppet inn og ut av eskene og flyttet de bortover gulvet med snuten sin. Hun tenkte vel at hun måtte sikre seg en plass for å bli med på flyttelasset hun også<3

Og gjett hvilken sang jeg har hadt på hjernen mens jeg holdte på(?) -den der fra Weeds-serien; "little boxes in the...." 

Og gjett hvilken sang jeg har hadt på hjernen mens jeg holdte på(?) -den der fra Weeds-serien; "little boxes in the...." 

image.jpg
image.jpg

Note to self: les alltid over teksten. Autokorekten skrev om alle "eskene" til "eksene" i denne teksten. Jeg merket det i siste sekund da musa pekte over "publish" -haha, hadde tatt seg ut om det ble publisert mens det enda sto:

"endelig har jeg fått tak i disse eksene som jeg har siklet etter så lenge" og "savanna var i ekstase da jeg styret på med disse eksene" -ikke bra:)