Nude tones

image.jpg

-Med et hint av kaffesøl(!)

Da var lørdagen kommet, og jeg er hjemme alene, å kjeder livskiten ut av meg. Sitter nå med bena hevet å lurer på hva gale jeg skal finne på. Alternativene er mange, og for å ikke nevne gjøremålene. Jeg skulle vært en tur på løkkemyra for å handlet inn noen småting, været skinner så å gå en tur på kvernberget er også ønskelig. Jeg har lyst en tur ut i kveld, men jeg skal på en photoshoot i morgen så tømmermenn er ikke å anbefale foran kamera. "Hybelkaninene" har fest rundt meg så jeg burde flyttet festen deres til støvsugeposen. Men for å være helt ærlig så frister det aller mest å bare fortsette å sitte her jeg gjør med føttene hevet. Hvertfall i noen timer til. Hadde det bare vært regnvær ute, kunne jeg gjort det med en litt bedre samvittighet. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

 //sko, SaintLaurent//skinnbukse,HM//topp,Bikbok//vest,Shein//klokke, Triwa// 

Vel, noe jeg måå gjøre er å vaske av meg kaffesølet jeg klarte å grise meg til med. Jeg hadde kjøpt en takeaway kaffe på gåturen med Savanna og jeg tok det som en selvfølge at kaffedama hadde satt på lokket skikkelig. Men nei, og halve kaffekoppen rant ut nedover hele meg. Midt i byen!! Kan ikke annet å le, selvsagt etter ei viss regle med banneord!