Blåmandag

Nei, du får ikke noe "hei og hopp, det er mandag" og andre gledespreder-setninger som betyr ny uke, fra meg i dag, Jeg vet ikke hva som er med dagen i dag, men alt som kan gå imot meg går imot meg. Jeg skal spare meg for detaljene, selv om det egentlig bare er tragi-komisk, alt sammen. Vel, slike dager er vel ikke til å komme unna en gang i blandt, men jeg har heldigvis lørdagen å se tilbake på. Vi hadde vennindevors, før det bar på byen. Men byen var: (som samboern ville sakt) "ikke noe å slenge ræva i taket etter" -gudene vet hvor han har det uttrykket fra!! Men byen er sjeldent en opptur, speseilt etter koselige vorsspiel.


-Saturdays outfit-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

//kjole, shein//klokke, Triwa


I går hadde dama til lillebror bursdag og vi møttes alle sammen hjemme hos mamma og pappa for litt kveldsmat.

image.jpg
image.jpg
image.jpg