Booste treningslysten

image.jpg

Å kjøpe seg nytt treningstøy gir treningslyst. Men det trenger ikke å være i hele regnbuens farger. Nøytrale farger gjør jobben mere enn bra nok. Hvertfall for min del. Når jeg skal trene og svette ønsker jeg å trekke til meg minst mulig oppmerksomhet. Og da tar det seg ikke ut å komme med en knallrosa topp med en orange tights eller hva det nå er disse sportsmerkene skriker så høyt om at skal gi oss så god treningslyst.

image.jpg

Vel, jeg er er superfornøyd med denne jakken fra HM Sport. Digger at den er så lang i armene. Dere vet "apekattfaktoren" regjerer, som jeg og samboern bruker å spøke med da vi begge er veldig lange i armene (a) og ofte sliter med å finne overdeler som er lange nok.
Tightsen er fra Helly Hansen. Den er ikke ny, men en evig favoritt hos meg med fleeceforet sitt. Vesken fra DAY Birger et Mikkelsen er "new in" og ser ut til å bli den nye treningsvesken min da den rommer både håndkle, sko, drikkeflaske og evt et måltid. Alt som trengs for treningen.

image.jpg
image.jpg

Men det er ikke bare klærne som får opp treningslysten. Maten du får i deg har også en stor del å si, og jeg har gleden av å anbefale Naturbit. Det er en pakke med sunne og lettvindte måltider som hjelper deg å holde blodsukkeret og energien på rett plass gjennom hele dagen.

For en fast pris i måneden får du levert 20 produkter du selv velger. Dersom flere i samme boenhet bestiller, blir det enda rimeligere. Det er viktig for Naturbit at det skal være enkelt, trygt og forutsigbart for kunder å handle gjennom Naturbit.no. Under ”Mine sider” har de derfor tilrettelagt slik at kunder alltid kan endre hvilke produkter de mottar ved neste leveranse. Ønsker abonneneten å ta en pause eller avslutte sitt abonnement, er det helt fint.

Klikk på bilder for å komme til nettsiden:

Naturbit er til for å gjøre det enklere for kunder å spise sunn og næringsrik mat, når kroppen trenger påfyll. De tilbyr flere ulike typer frokoster og mellommåltider slik at kunden kan finne sin favoritt. Alt kommer i smarte og originale forpakninger, og kunder kan enkelt ta maten med deg og spise akkurat når de selv ønsker. Under utviklingen av produktene har de arbeidet tett sammen med sine leverandører for å levere måltider med naturlig og sunne ingredienser, som smaker godt og gir kuknden energi som varer ut dagen. Med eget merkevare kan de dropper flere ledd i verdikjeden og kan derfor tilby sine kunder rimelige produkter sammenlignet med tilsvarende varer i butikk

-Næringsrike og naturlige ingredienser

-Unngå unødvendige impulskjøp

-Spar tid og penger

-Ingen bindingstid