Less is more

Jeg har lenge ønsket meg en skinnbukse, eller rettere sakt en i imitert skinn. Og når jeg endelig fikk gått til innkjøp av et par -hvordan style den? Vel, ortaket "less is more" har en sannhet. En skinnbukse er jo blikkfang nok i seg selv, så for å ikke "overkill" antrekket gjelder det å gå for enkelt tilbehør. 

image.jpg

-mr. Swarowski-

Dette smykket må være det kuleste smykket jeg eier. Det er en figur fylt med swarowskistener.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

//bukse, Vila//sko, Aldo//t-skirt, HM//klokke, Guess//
smykke, Swarowski//


Det er helg, og til tross for min vriende kneskade som jeg aldri får noe konkret svar på hvordan jeg skal behandle, slenger jeg meg med på topptur i morgen. Jeg får høre at de har sluttet å operere minisker da det er påvist at smertene ikke gir seg etter operasjonen. Jeg har også hørt at hos unge folk kan de evt sy den sammen, og til eldre folk skjære den bort. En minisk inneholder veldig lite blod og har derfor veldig dårlig grokapasitet, og det er derfor grunnen til at opererasjoner ikke blir vellykket, eller med andre ord ikke vil hjelpe. For de som ikke vet så er minisken en svamp/demper mellom to ben i kneet. (lårbenet og leggbenet) Og det er den som har revnet til meg, og jeg kan kjenne at den stikker ut på innsiden av kneet. Veldig ekkel tanke, for å ikke snakke om syn, spør du meg. Men heldigvis gjør det ikke så vondt som det egentlig skulle ha vært.

Mine spørsmål til legen har vært: "gjør jeg det verre om jeg trener til jeg får vondt?" "må jeg ta det med ro om jeg kjenner at jeg får vondt?" "er det noen øvelser jeg kan gjøre for å trene opp musklaturen rundt, som vil beskytte?" Men alt jeg får til svar er at ingen ting fra eller til vil hjelpe og at jeg må ta det litt med ro!!! Ta det litt med ro, tenker jeg. Ja for hvor lenge? den gror jo ikke av seg selv, og jeg får ikke operert den. Skal jeg ta det med ro for resten av livet. Jeg er 24 år! Hva er greia, liksom? er det slik at hvis man først har fått en ødelakt minsik så er løpet kjørt, og jeg må ta det med ro for resten av livet!!!

Dette ble en hel leksjon fra "legestudiet" dette. Det var ikke helt meningen, men min lille frustrasjon fikk løpe fritt over tastaturet....

Vel, jeg har kjøpt meg den strammeste knebeskytteren jeg klarte å presse oppover leggen. Så det får være min lille trygghet. Turen går til Kyrkjetaket som ligger i Isfjorden. Gleder meg til mye frisk luft, høy puls og en utsikt "fra en annen verden" gleder meg allerede til å vise dere bilder.