operasjon neste

Plana var å oppdatere dere litt tidligere enn en time før midnatt, men jeg har vært i et møte frem til nå. Ja, møtet dro ut littegrann kan du si....

Jeg skal operere puppene!! Haha, neidaaa(a) Vel, jeg blir ikke ferdig å prate om dette kneet mitt. Siden jeg ikke fikk noe konkret svar, veiledning eller "hjelp" innen rimelighetens grenser her på sykehuset, tenkte jeg at jeg like godt kunne prøve å benytte meg av forsikringen min. Hva har man ellers forsikring for? Jeg tok kontakt i går, ble oppringt i dag og har fått operasjon i morgen(!) Ja, du leste riktig. Tre dager. Jeg skal opereres i morgen på Rosenborgklinikken i Tr-heim. Snakk om å måtte snu seg rundt på sekundet. Skaffe skyss, flytte kundene over til andre dager, printe ut, fylle ut og sende inn skjema, hente ut resept osv... Og nå sitter jeg her i senga, klar for å legge meg, nervøs som et tørket løvblad.

Det var ikke mange ukene siden jeg sa at jeg håpte at jeg kunne gå gjennom et helt liv uten å måtte legges i narkose. Sannsynligheten for dèt er liten. Tror ikke det er mange som ikke får opplevd det i løpet av et langt liv. Men at det skal skje meg i morgen, kom som et sjokk.

Det er to ting jeg er redd for. Det ene er at jeg får for lite narkose slik at jeg kan kjenne å høre alt som blir sakt og gjort, men ikke klarer å si fra eller gi tegn. Og det andre er rett og slett at jeg skal får for mye narkose slik at jeg sovner inn og de ikke klarer å vekke meg. -Jeg må ha sett for mye på film!!! Men det har jo skjedd i virkeligheten. Hjelpes!!!!... Jeg kommer til å være overlykkelig når/hvis jeg våkner igjen i morgen.


Legger med noen bilder fra gåturen til meg og samboern her om dagen

-det snurrer rundt, og det kommer det til å gjøre for meg i morgen også!

Skjermbilde 2016-04-20 kl. 22.37.07.png

-the view from my boyfriend shoulders-

image.jpg
image.jpg

Midt i bildet ser man tustnafjellene. Dette fjellet står på listen over topper vi har igjen å bestige.

image.jpg