Bergen by

image.jpg
image.jpg
image.jpg

 //sko,Bianco//skjørt,Bikbok///genser,DAY Birger et Mikkelsen//kåpe,Shein//veske, Morris//

image.jpg

Etter en hel dag på kurs, og så mye input hjernekapasiteten hadde sjans til å motta ble det litt tid til å gå rundt i byen. Jeg elsker butikkene her. Vi fikk tatt turen innom Illum og Høyer som var høyst prioritert. Og jeg forelsket meg helt i et sengetrekk fra Saint Lauren på førstnevnte butikk. Det settet må jeg bare ha i nyhuset vårt. Men for at det skal skje tror jeg at jeg må "fri" til samboern, for et sengetrekk-sett til 13.000 er ikke akkurat førsteprioritet. Men det er lov å drømme(a)

 Fine mammaen min<3

Fine mammaen min<3

image.jpg

Og som Bergen er mest kjent for, så regnet det denne dagen også. Så vi var rimelig kjapp med å komme oss tilbake til flyplassen.