M.A.C


-nude-

image.jpg

All tiden vi hadde til disp på gardermoen ble brukt på standen til sminkemerket Mac. Vi ble sminket og fikk testet mye nytt. Jeg har lenge letet etter en nude leppestift som er såpass mettende i fargen at mine (altfor) røde lepper ikke skinner gjennom. Og etter x-antall fargeprøver og fjerning som resulterte i lepper som var røde som tomater og hovne som ehh.. ja..fant jeg denne: matte lipstick rouge à lèvres

-Tips for å bevare leppestiften gjennom hele dagen er å gjevnlig skrubbe leppene. Start med å påføre en primer (etterlater seg et voksaktig lag på leppene som gjør at leppestiften blir gjevnere og varer lengre) Bruk deretter en lipliner som du påfører langs leppelinjen. (dette for å unngå at leppestiften trekker seg utover i linjer (og rynker) rundt munnen. Påfør tilslutt leppestiften.

"-and you will look fab"

Nok en gang går jeg imot moten. Nå som knallfargede mørke lepper, ja nesten svarte, er moderne er Karina på let etter en lys nude leppestift. Jaja!

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Nå er det fredagskveld og jeg skal krype langt inn i sofakroken med puter og pledd og drømme meg bort i katalogen, som var alt som ble med meg hjem fra Illum, denne gangen!