En uke siden operasjon

I går var det en uke siden jeg var i min dypeste søvn, og dermed klart for opptrening hos fysioterapeut. Jeg stusset litt på at jeg allerede etter en uke skulle begynne å trene siden jeg ikke kan gå på foten enda. Men jeg kledde på meg treningstøy å møtte opp til timen. Ja, klar for å trene. Men treningen besto av å ligge på en benk å bøye og strekke på kneet. Jeg måtte le... Og ikke nok med det, men jeg fikk hjemmeøvelser også. Og de består av å pointe og flexe ankelen. Jeg skjønner at folk stusser når man kaller yoga for trening. Men dette -Blir ikke akkurat svett for å si det slik..

P5120680.JPG

-og som om jeg ikke vet det selv at jeg sitter alt for mye i sofaen for tiden har jeg glemt å deaktivere aktivitetsappen på klokka, så hver time piper den og viser teksten: "nå er det èn time siden sist du reiste deg opp. På tide med en liten tur opp kanskje?" -her skal det inn med teskje skjønner du, at jeg sitter mye rolig om dagene.

Vel, bortsett fra å sitte å vippe tærne opp og ned presterte jeg i går å legge sammen hele skittentøysbunken til samboern. Enten så vasker vi klærne alt for ofte, (for jeg trodde de var rene) eller så bør jeg ta meg en tur til optikeren eller så er det bare jeg som rett og slett er på "bærtur" for tiden. Og slik går no dagan!

Hadde ikke akkurat de sprekeste nyhetene å komme med i dag, men tenkte at det er greit å gi en lyd fra meg likevel. I morgen skal jeg å publisere "del 3" av husprosjektet-historien vår. Så hvis du er nyskjerrig på hva som skjedde etter at vi måtte betale oss ut fra den første kontrakten vår med totalentreprenør, er du velkommen til å klikke inn i morgen<3