Noisy May

Til tross for hovent kne og krykker måtte jeg bare ha en liten "photoshoot" av dette antrekket da jeg fant ut at denne buksen heter "Noisy May" Det kunne jo ikke passet bedre i disse dager. 17-mai nærmer seg med stormskritt, russen synger snart på sitt siste, motorsyklene og andre skatter som har stått i garasjen hos folk har kommet til syne i gatene. Og samtlige blomsterbedd blomstrer. Når man bor i sentrumsgatene får man oppleve alt dette på nærmere hold. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

//bukse, Noisy May, Nelly// skjorte, HM/ topp, Bikbok//sko, Converse//solbriller, Carerra//

Det er pinse og lang helg, men jeg vet desverre ikke hva den bringer da jeg har null planer. Kan verken dra på skitur eller på byen med disse to ekstra føttene i form av stål. Å møte resten av "krykke-klubben" på opptreningssenteret er vel det eneste alternativet jeg har. Kjedelig men sant!

Ønsker alle en fin pinse ihvertfall<3

Follow