Treningssentermoten

Hei mandag! -er du klar for nytt giv, nye muligheter og ny uke? Arket er blankt, vil du sprite opp arket ditt med alle regnbuens farger innen uken er omme?

image.jpg

Jeg tenkte å dele noen tanker rundt treningssenter og sosiale medier, og da spesielt blogging da dette har en enorm påvirkningskraft. Det er ikke sikkert dere er enige, og det trenger dere heller ikke å være. Men jeg tenker: det er populært å fronte en sunn livsstil. Kanskje til og med så sunn at den blir usunn(?) nå skal jeg ikke dra alle under en kam, noen drar jo på trening for å trene, mens noen for å fortelle omverden at de gjør det. Og da selvsagt med en selfie av et nysminket ansikt og det fresheste treningstøyet.

image.jpg

Jeg har selv følt på det at jeg ikke føler meg fresh nok, til tider, for å dra på treningssenteret. Er det riktig? Drar man ikke dit for å svette, for å så bli fresh etterpå?

image.jpg

Vel, her kommer litt av poenget. Ta foreksempel svømming. Det er en kjempesport, naturlig sport, (vi alle har jo levd i vann i 9 mnd), en sunn sport, lite belastning på kroppen osv... Men hvorfor er det ingen som fronter eller snakker (reklamerer) om det. Er det fordi at man ikke kan sminke seg og krølle håret før en svømmeøkt? Fordi det er vanskelig å være fin/ attraktiv i vannet med badehette på?  Og for at en selfie med badehette og badedrakt ikke tar seg ut? Og fordi klorvannet gjør oss bleke?

image.jpg

Jeg bare lurer.... Hvis mine tanker ikke er helt på bærtur, syns jeg det er synd! Det skal jo ikke være slik. Man må kunne dra på trening i den slappeste joggebuksa og en oversized "utgått-på-dato" skjorte hvis man føler for det, uten at noen skal heve øyenbrynet til deg. Og man skal kunne velge svømming om det er det som er best for kroppen din, selv om man ser ut som en stappa kondom med badehette på. Gi litt f.... !!!

-Bli sjef over ditt eget liv!

(må si jeg følte meg utilpass der jeg sto å tok disse illustrasjons-selfiene i speilet, til dette innlegget, istedenfor å trene. Ser også at jeg har "glemt" et par punkter: vippene er ikke på, håret er ikke krøllet og "glamfilteret" er ikke satt på)

-Ha en strålende mandag<3