Fordelen med egen frisørsalong

image.jpg

Fordelen er selvsagt mange, men en av dem er at man på en grå søndag som dette kan dra på salongen og fikse håret i ro og fred, uten make-up og kun iført kosedressen. Hunden fikk også være med. Vår formiddag ble tilbringt her og håret mitt har fått kur og spabehandling. Så nå er det klart for å ta imot sommerens solstråler. Og det er klart for å fjerne rødfargen. For ja, jeg har endelig bestemt meg; Rødfargen skal bort til sommeren. Det er viktig å pleie håret godt med hårkurer før en avfarging skal skje. Og dette er nå et påbegynt prosjekt. 

image.jpg

Jeg må fortelle dere... Jeg drømte at jeg holdt på å bli skutt i morrest. Og grunnen til det var fordi at når samboern skulle vekke meg så snublet han borti krykkene mine som ligger ved sengekanten. Og lyden av at de skrangler borti hverandre kan sammenliknes med at en pistol blir ladd. Og den lyden tok jeg med inn i drømmeland. Jeg hylte og skvatt der jeg lå, og samboern skvatt han og, om ikke mere enn meg. Jeg ser for meg hvordan jeg måtte ha sett ut for han. Trøtt, usminket, håret til alle kanter og et skrekkslagent ansiktsutrykk og med et brøl som sikkert hørtes langt nedi gata. Ikke rart han ble skremt! Vi begynte begge og le. Snakk om å bråvåkne!