Oppdatering fra sykefronten

image.jpg

Du vet alle de utallige listene om "what to do on a rainy sunday"? osv.. Vel, for min del i de siste så har det vært "regnfulle søndager" hver dag. Da jeg har vært hjemme med operert kne. Med andre ord så er listen over ting å gjøre som aldri blir gjort ellers krysset av opp og ned i mente hundre ganger. Jeg har blandt annet endret hele layouten på nettsiden til frisørsalongen.

image.jpg

Samboern har fått seg en egen fane på bloggen min (ja, det bodde en liten skribent i han også) til alle toppturene han drar på. Jeg mener det er gull verdt å ha de bildene i et oversiktlig arkiv. Så jobben med å etterskrive om alle turene var stor med stor s. Den blir synlig om ikke lenge. I`ll let u know.

image.jpg

Jeg har bestilt meg SIM-kort som er egnet for nettbank. Det har stått på listen i to år nå. Snakk om å være treig i avtrekkeren. Men nå har jeg endelig fått nettbank på mobil, og godt er det.
Jeg har bestilt meg nye briller. Jeg rotet bort de gamle i fjor. Så det var også veldig på tide å få tilbake synet. Og jeg har omtrent slitt ut telefonlinja mellom meg og saksbehandleren vår ang huset. Han blir sikkert veldig glad når jeg blir friskmeldt.

image.jpg

Og tilslutt vil jeg meddele at jeg har tørket støvet av negledesigner-besviset mitt og har startet opp med shellac. Du kan lese mere om det ved å klikke: her;)