oppdatering på knefronten

Vel, jeg går fortsatt rundt å hinker med mine to ekstra ben laget av aluminium, også kalt krykker. Jeg er titt og ofte til fysioterapi for opptrening, og forrige uke kunne jeg endelig begynne å sykle. Jeg jublet litt inni meg selv, endelig kunne jeg få trene og svette litt tenkte jeg. Men syklingen jeg fikk bedrive var uten motstand og maks ti min i gangen. Jaja, bedre enn ingen ting, tenkte jeg. Men i dag når jeg kom tilbake til fysioterapauten hadde hevelsen min ikke trukket seg tilbake, så jeg fikk beskjed om at det var for tidlig å begynne å sykle. Så nå er jeg tilbake til steg 1 igjen, altså å kun vippe på tærne. Ahh... dette er ikke noe for de med mark i ræva ass!!!

I dag ble kneet mitt dekorert med en fin rosa tape. Denne skal visst hjelpe på å få hevelsen ned hvis hevelsen ligger i lymfene og ikke nærmere benet, ble jeg forklart. Så krysser fingrene for at denne hjelper. Jeg tenker jo på sommersesongen og alle skjørtene jeg har lyst å bruke. Og det blir ikke pent med et kne som ser ut som en oppblåst ballong.

Denne uken er jeg en del hjemme alene, da samboern er på jobbreise, og da blir det for mye å gå alle de daglige turene med hunden alene. De standard lufteturene er på ca èn halv til èn kilometer tre-fire ganger daglig. Og dette blir for mye belastning for kneet mitt. Så jeg har har skaffet meg en kunstgressbit på litt over 1kvm som jeg har lagt på terassen, som Savanna kan tisse på denne uken.  (ja, typen lo godt da jeg sendte han bilde) Så nå slipper jeg unna med kun en-to turer pr dag hvor hun gjør sitt fornødne. Og det går bra for kneet. Heldigvis er Savanna såpass lydig at hvis jeg ber henne tisse på den gressflekken så gjør hun det. (hun hadde nekta hvis hun ikke hadde hadd gress da)

Savanna ble kjempeglad og tullete da jeg rullet ut denne gressflekken til henne. Hun rullet rundt og hoppet. Jeg tenkte at dette skulle bli meg noe hvis hun bruker denne matta både som lekematte og toalett. Kan ikke ha en hund i hus som ruller seg i sitt eget tiss. Men etter første toalettbesøk på matta, så forsvant lekingen. Renslig hund, altså;)