Besøk på chc

image.jpg

Jeg var med samboern innom jobbem hans en tur her om dagen. Jeg blir så lei av å bare gå hjemme og ukas høydepunkt er å dra til fysioterapeuten, liksom. Det å ligge på sofaen i veldig mange timer pr dag for å så gå å legge seg i senga når natten nærmer seg går utover nattesøvnen. Jeg er ikke sliten og trøtt når jeg legger meg for å si det slik. Jeg får aldri brukt opp energien min i løpet av en dag, og det går da som sakt utover nattesøvnen. Vond sirkel det der! Så jeg prøver å  gjøre litt tiltak. Jeg prøver å få mest mulig inntrykk i løpet av en dag (som ikke innebærer TV, dataskjerm eller mobil) som gjør meg trøtt og sliten til kvelden kommer. Så i dag har jeg bare sittet ute, til tross for kald vind, og så ble jeg med samboern på jobb en tur. Savanna ble også med. Å se på helikopter kan være spennende det skjønner dere. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg