Cluse military green

image.jpg

Endelig havnet denne simple skjønnheten i postkassen min. Nettshopping: -ja, jeg vet det er handelslekkasje for egen by, men jeg har laget meg en liten regel som sier at det er lov så lenge produktet jeg skal ha ikke finnes i butikk. 

image.jpg

Jeg liker at den er enkel. Da kan den lett styles med et lite armbånd eller to og vips så er hele antrekket on point. Tror jeg har forandret litt stil i det siste. Før gikk jeg for alt som var stort, detaljert, gjerne med glitter på og helst rosa.. (Huff, flaut), men nå faller jeg mere for strøken og stilren design, når det gjelder det meste egentlig. Alt fra klær og detaljer til innredning. 


"Less is more" -sant!  

image.jpg
image.jpg
image.jpg

-Love the simple thing-

image.jpg

//armbånd, Vita Exclusive//klokke, Cluse //marmor stenplate, Illum // 


Sola skinner i Kristiansund og ei hvitvin er kjøpt inn. Samboern er på utdrikningslag og jeg prøver kjoler til det kommende bryllupet. Jeg blir så glad for hver en bryllupsinvitasjon vi får. Jeg blir nesten rørt bare av å åpne de fine invitasjonene som er pakket inn i silkebånd og blondepapir. Bryllup og giftermål er en så fin ting <3