Gamle Kvernes Bygdemuseum

Store deler av gårsdagen gikk med til fotografering til prosjektet "Spansketid og klippfiskkjærringer" Location fant sted på en veldig idyllisk plass på Averøya, kalt Gamle Kvernes Bygdemuseum. Fotografen fikk eierne til å ta ut en båt for anledningen, og jeg til tross for krykker, krabbet meg oppi den. Det ble litt latter underveis da både båten og jeg var litt ustødig. Det er ikke lett å holde balansen på en fot på et underlag som ikke er stabilt, samtidig som man skal "pose" og prøve å gi fotografen det uttrykket han vil ha. Det hadde gjort seg om båten hadde velta og hele kostymet og makeupen ble våt. Men hvis vi hadde fått et morsomt foto ut av det hadde det garantert vært verdt det;) hehe... Jeg har ikke tilgang til bildene fra fotografen, men jeg fikk tatt litt "backstage-bilder", som dere skal få se.


-behind the scenes-


Det var skikkelig godt å komme seg ut å gjøre noe. Som sakt så er jeg rimelig lei denne sofaen nå. Og jeg sovna som en stein kl 23. Det er ikke hverdagskost i disse dager!