"operasjons-tåke"

image.jpg

Vel, jeg kan ikke akkurat skylde på ammetåke, men hva med "operasjons-tåke"? I går presterte jeg å skrive "gratulerer med dagen alle kvinner" (da jeg trodde at 8 mai var den internasjonale kvinnedagen)i blogginnlegget mitt. 

Vi våknet opp og samboern gratulerte meg med dagen. Jeg spurte "hvorfor?", men før han rakk å svare så sa jeg "takk! ja, det er den 8 ende i dag ja" og tenkte inni meg: 8 mars, som da er kvinnedagen. -så han fikk ikke noe gratulasjon tilbake for å si det sånn. Meeen vi er jo kommet til mai. Og 8 mai er jo også en markeringsdag. (der begge parter skal gratuleres) Herremin som jeg blander og tuller... Går det an!!! Og det verste var at jeg tenkte ikke over at jeg hadde skrevet det, før jeg fikk en kommentar på det. Ja, slik går no dagan! Samboern får virkelig prøvd seg på å ha en pleiepasient i hus. Jeg får prøvd meg jeg også, på å være èn. Jeg har hele tiden sakt om de eldre "så lenge de har vettet og hodet i behold...." men jeg vet jaggu ikke jeg. Det å ikke ha alle kroppsdelene i "behold" det er noe det også...

image.jpg
image.jpg

...slik går no dagan! Men en fot, to krykker og null makeup...