London:Check

image.jpg

"Bestill"-knappen er blitt trykket på, og det betyr at det blir en liten runaway i år også.  Plana var å kun være hjemme i ferien og kose oss med litt utflukter og liknende småting for å spare penger. Men norsk ferie er minst like dyrt som å bare hoppe på et fly til utlandet for å feriere der. -det er hvertfall min erfaring. -alt med måte selvsakt! Og nå får jeg satt en Swarowski-sten på England, på globusen min også. Jeg har faktisk altdri vært i England før. Jeg har fortalt om mitt lille prosjekt tidligere. Så nå begynner de tre ukene vi har til rådighet å likne noe.

image.jpg
image.jpg

Vi skal først en tur til Brønnøysund for å besøke famile og der skal vi blandt annet i bryllup til bestekompisen til samboern. Så går ferden til Oslo fordi jeg og samboern er invitert ombord en hel dag på et av cruiseskipene som legger til kai der.  

image.jpg

Og med det samme vi var i Oslo så tenkte jeg at vi bare kunne ta flyet videre til London. Onkelen min og kona hans har netopp flyttet dit så da får vi truffet de igjen også. 

image.jpg

Og helt på slutten av ferien skal en venninde og typen feire bursdag på landstedet deres ei hel helg. -spørs om det ikke har vært mere passende å startet ferien med sistnevnte. 

image.jpg

Så slik ser feireplana vår ut så langt. Gleder meg til å ta dere med på reisen.