mørkhudet meg

Hva er forskjellen på å ta solarium, smøre seg med selvbruning eller å redigere seg brunere i et bilderedigeringsprogram?

Altså, alle alternativene er "forfalskninger" av egen naturlige hudtone, og alle koster penger.

Forskjellen er at man kan få et finere bilde, og velger man sistnevnte alternativ så er det det beste for huden også;)

Jeg har ikke til vane å redigere på meg noe som helst farge, som du sikkert har merket,  -jeg er jo likbleik på nesten alle bildene jeg legger ut. Men av og til tyr jeg til "bronzing-brushèn" for å få den perfekte finishen på et bilde. Og med de bildene jeg har lagt med i dette innlegget har jeg nærmest gått amok med bronzing-brushen. Snakk om å illustrere til de grader. Man blir fort litt "blind" når man sitter lenge nok å tester ut. Det fant jeg ut da jeg så på orginalen etter jeg sa meg fornøyd med mitt redigerte resultat. Jeg må le litt, men jeg tror jeg ville vært fin som negerutgave av meg selv.


Vel, hva er budskapet med dette innlegget?  -Lek deg heller i photoshop, enn i solariumet. Det er bedre for huden og mere hygenisk også. Det var vel ikke til å unngå å få med seg hva de hadde funnet rester av i solarium(!)