Teller timer til ferie

I dag er det siste arbeidsdag før ferien vår starter. Vi startet dagen med en liten handlerunde på byen før alt skal plasseres i kofferten. Jeg fikk også kjøpt meg en reservekjole til et bryllup vi er invitert i. Jeg bestilte kjolen i siste liten på internett, og for å være sikker på at den skulle komme frem i tide skrev jeg inn leveringsadressen der hvor bryllupet skal finne sted. Den kom allerede frem i forrige uke så hadde jeg visst det på forhånd hadde jeg jo hadt god margin på å få den levert her hjemme. Men hvem skulle tro at de rakk å skreddersy en kjole å sende den fra England på bare en uke?) så sjansen for at den ikke skulle passe, er tilstede og da er det greit å ha en i reserve. Selv om jeg krysser både fingre og tær for at den passer. Den er så fin. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Jeg har fått en liten hang up på vide bukser. De er rett og slett diggbare, så etter lørdagen gikk jeg til innkjøp av et par til. Denne i litt glattere stoff fra jaqueline de young.