la roche marble

P5270485.JPG

Kan man få nok av marmor? -I guess not. Vel egentlig så ble jeg ikke forelsket i denne italienske trenden ved første blikk, men du vet når man ser noe mange nok ganger så klarer man tilslutt ikke å motstå. Det kan sammenliknes litt med slengbuksene på 90 tallet og slimfit-jeans moten som kom etterpå. Hvem tenkte at de skulle bytte ut alle buksenesine med sleng i med nymotens "pølsekinn" liksom. Og hva har skjer? jo, vi kan ikke fordra bukser med sleng i lengre.

Men tilbake til marmoren. Jeg håper jeg får utløp for alle marmordetlajene mine nå før huset vårt skal innredes så kanskje huset slipper en "make-over" i den stilen. For jeg vet jo at det bare er en blest på motefronten. Og mitt siste innkjøp ble nok en clusewatch, og denne gangen med hvit marmorskive. Den er så fin.

Denne er av typen CLUSE La Roche Full Black White Marble og du finner den her;)

image.jpg