Håholmen

Så og si hele søndagen gikk med til photoshoot på Håholmen. Det er en holme like utenfor Averøya. Vi tok første båt ut og fotograferte hele formiddagen. Det var ganske sterk vind denne dagen så å holde kontroll på både hår og rennende øyne i blesten var ikke alltid like lett. Rennende øyne med make-up som skal være "on point" er jo ikke en god kombo på en photoshoot. Men det gikk. Jeg kan desverre ikke dele bilder fra fotografens kamera da bildene skal holdes eksklusive til den store bilde-utstillingen. Men de bildene som ble tatt med mitt eget kamera skal dere få se. Håholmen er jo en idyllisk plass. Når jeg ankom holmen fikk jeg med det samme flashbacks fra sist jeg var her, og det var med svigerforeldrene. Koselige minner<3

Håholmen er uten tvil en turistplass, og denne dagen var intet unntak. Vi hilste på utenlandske turister fra blant annet Japan og Amerika og de var ikke beskjedne med å ta frem kameraet og ville ta bilde med oss "klippfiskkjerringer" De spurte aldri hvilket prosjekt det var vi fotograferte til, så mulig de tror at dette er moten (highfashion, haha) på denne kanten av verden. Håper ikke det. Vi så jo ut som noen budeier. Men prater man med en amerikaner i utlandet og man sier man er fra Norge er det ikke sjeldent å få kommentarer som: "ah, Norway, you live with the icebear, and what do you called your clothes, "Bunad" is that correct?"

image.jpg
image.jpg