Wildwash


-Natural Skin and CoatCare for pets-

Da vi var i London dro vi innom en dyrebutikk. Jeg elsker dyrebutikker i utlandet. Utvalget er så mye større enn her til lands. Og noe som ble med oss hjem derfra var denne shampoen til Savanna. Hun må jo få reisegave hun også<3 Og det var på høy tid at hun fikk sin egen, for hun har nemlig blitt vasket med volumeshampooen til Moroccanoil frem til nå. Hundeshampo og produkter forøvrig til dyr har ikke de samme reglene som gjelder for shampo til mennesker og kan derfor inneholde mye silikon, parabener og sulfater. Wildwash er en serie som er 100 prosent naturell og basert på Ph-verdien til dyrenes hud. Vi valgte denne med sweet orange, coriander og cedarwood, og den dufter fantastisk.

Du kan bestille herfra, eller bare ta en titt på siden deres for å lese om hvor bra de er

-dette er ikke betalt reklame, bare et lite tips fra meg til deg


Nå skal vi straks ta fredagskvelden her. Savanna er nybadet og dufter kjempegodt. Savanna skal bare løpe fra seg et par hundre ganger til i sofaen, kjenner jeg henne rett. Nyvaskede hunder altså, de blir spinnville. Og så skal jeg gå over med moppen, jeg skal bare vente på at hundehårene har landet på gulvet. De fyker rundt meg her i skrivende stund. Men se så søt hun er. Hun ser litt stakkarslig ut med våt pels, men søt likevel. *smelt<3