Diamond

I dag satte jeg på med Fredrik på vei til jobben hans for å gå av på Løkkemyra. Jeg hadde noen ærender der, før jeg skulle powerwalke hjem igjen. Tror en slik tur kommer seg på ca 5 km så det er en grei treningstur. Nå er lyset senket i huset. Erle har sovnet og jeg skal begynne å dekke middagsbordet for morgendagen. For i morgen skal vi endelig ha den «offesielle» innflytningsmiddagen. Så nå får endelig brukt det nye serviset vårt. Jeg har gledet meg lenge til å dekke på med dette. Det er fra firkløveren og denne kolleksjonen her Diamond. Legger med eksempelbilder fra nettbutikken deres, og så skal jeg vise dere vårt ferdigdekkede bord senere. 

IMG_6813.JPG
IMG_6809.JPG
IMG_6810.JPG
IMG_6811.PNG
IMG_6812.JPG
IMG_6814.JPG

Altså, hvor fint er ikke dette serviset! - det skal bli en fryd å dekke på med dette både til jul og nyttår, spesielt nyttår kanskje!