Dåpsplanlegging

Takkekortene er sendt ut og mottat. Vi valgte å sende ut takkekort for alt vi har fått av gaver, lykkønskninger og gratulasjoner til lille Erle i forbindelse med babyshower og fødselen. På takkekortene benyttet vi også sjansen til å skrive «save the date» til dåpen, før selve dåpsinvitasjonen blir sendt ut.

PA120323.JPG
PA120325.JPG

I forrige uke tok vi bilder til selve invitasjonene, og de er også forhåpentligvis kommet i mottakers hende. Det gjennomgående temaet for både invitasjoner og pynt i selve dåpen er luftballongtema. Husker du den barnetvènserien med de kittfigurene som tok luftballongen og dro til værs på slutten av episoden? Ah, nostalgi altså. De sekundene sitter igjen på netthinna mi og gir meg en slik god følelse fra barndommen.

-Behind the scenes fra photoshooten her hjemme i stua:-) -

PA100225.jpg
PA100224.jpg

Jeg holder også på å leker redaktør om dagene, ehm nettene... jeg skal nemlig lage et dåpsmagasin som gjestene skal få i dåpen. Dette har jeg jobbet veldig lenge med, og har tro på at det blir veldig bra.

PA160383.JPG
PA160386.JPG
PA160388.JPG