Monday

FullSizeRender.jpg

Kick ass!! Den forrige uken var toppers og det skal denne også, avsluttende med en biltur til Brønnøysund. -en tur vi visste skulle finne sted lenge før Erle kom til verden. Er veldig spent på kjøreturen. Vi har planer om p ta oss god tid da vi må stoppe å stelle, mate og endre litt stilling ca hver tredje time. Jeg er ikke så fan av dette bilsetet. Er redd det blir for stor belastning på ryggen hennes. Vi har rådført oss med helsesøster og hun sier det skal gå helt greit for en tur, bare det ikke blir en vane å sitte for mye i bilsete.

Jeg skal også på mammatrening denne uken. Vi har meldt oss på et seksukers kurs. Det er så bra at selv lille Kristiansund har såpass mye å tilby gravide og nybakte mødre.

Pannebåndet mitt er foresten fra Devold om du skulle lure...(haha) hater at produsenten trykker logoen sin over hele plagget. Hvem vil vel gå rundt som en reklameplakat. Men jeg måtte ha med et pannebånd og dette var det eneste jeg fant i farten, så da får jeg bare gå rundt med Devold klistret over panna!!!

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg