Klar til avreise

Jeg hadde et lite håp om at jeg skulle rekke å blogge i dag, med et innlegg litt bedre enn hva dette ble til, men den gang ei! Dagen har gått i ett sett og det merkes at det ikke bare er meg selv jeg skal pakke til nå lengre. Med baby på bortebane kreves ikke bare et antrekk pr dag, men så mye mere av utstyr og diverse. -ta det med ro kjære svigerforeldre jeg skal ikke ta med meg begge vognene, gyngestolen med uroen og vuggen med hjul, men den store ammeputa den måtte jeg pakke med meg:-)  Apropos amming, jeg har gått å plukket opp ammeinnlegg etter meg selv i hele dag, og jeg skal prøve å ikke legge de fra meg overalt hjemme hos dere. De som har ammet vet jeg prater om, hehe! Men nå det er sakt så er jeg sykt glad for at jeg ikke har flaskebarn. Det å vaske og koke opp flasker, måle opp mengde og tilpasse temperaturen virker som så mye stress og arbeid. All ære til de som må gjøre det. Selv om jeg må passe på hva jeg selv spiser så er det så greit å alltid ha med «fersk ferdiglaget mat» som alltid har rett temperatur til enhver tid. 

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
FullSizeRender.jpg

Nå kom vi i mål. Huset er shinet og bagene står klare i gangen og vi er klare til å kjøre avgårde i morgentidlig. Alarmen er skrudd på og dette blir en ypperlig sjanse til å se hvordan dette alarm-overvåkningssystemet fungerer. 

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

Dette blir spennende, vi skrives!