husfilm, del 1

Endeliiig, så ble husfilmen ferdig. Jeg er så glad for at jeg begynte på dette prosjektet. Altså å filme å ta bilder underveis helt fra start. De første bildene i filmen er før tomta var stukket ut av kommunen.

Vi kan fortsatt ikke kalle det helt ferdig, men det kan man vel aldri når man har en enebolig. Har man eneboli har man hobby for livet. Jeg ser for meg at når vi er helt ferdige så er det å begynne å "flikke" på nytt. Til våren skal vi fortsette med litt utearbeider. Vi skal lage litt grønne miljøer og ei gressplen. Jeg har en skikkelig kul idè hva gjelder akkurat det. Ei gresssplen er ikke bare ei gressplen skal du vite;P

Del to, altså innvendig skal jeg også lage en film av. Jeg hadde også filmet mens vi jobbet innvendig. Jeg hadde bla noen kule klipp hvor vi la parkett, malte tak og vegger og monterte møbler. Det ble noen komiske, ikke minst tragi-komiske klipp men som sakt så streika hardisken min og alle disse klippene er borte.