Sølvvinnere

FullSizeRender.jpg

Gratulerer med sølv og 27 spilte kamper i Tippeligaen i år, kjære lillebror -andre best i Norge er ikke verst!

IMG_7706.JPG

Vi har vært på kamp. Erle har vært på sin første fotballkamp. Vi hadde ikke turt å hadt henne med om vi ikke hadde hadd muligheten til å trekke oss tilbake innendørs. Kjempestas var det å se fotball live uten å fryse ræva av seg. Det ble uavgjort og dermed sølv til Molde. Det er så bra!!! Dem er så flinke.

IMG_7693.JPG
IMG_7692.JPG

Jeg og mamma hadde baket kake til Stian Rode som vi sprettet hjemme hos han etter kampen. Det ble tre etasjer, rød løper og bilde av han selv fra den første hjemmekampen til Molde denne sesongen. Jeg ble kjempefornøyd med denne kaken om jeg får si det selv.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

En kjempekoselig søndag tilbringt med hele familien.