kjøkkenet

-kjøkkenet er hjertet i hjemmet-

PB280139.JPG

Vi har funnet ut at kjøkkenet er det rommet i huset vi tilbringer mest tid på, så dette rommet ville vi ikke gjemme. Kjøkkenet skulle plasseres på en av de beste plassene i huset, netopp for å få utnyttet den beste plassen i huset maksimalt og plasseringen ble i front av huset med utsikt ut mot sjøen og grip fyr. Her er vi vitne til både helikopterutflygning og all sjøferdsel.

PB280146.JPG

Når det gjelder selve kjøkkenet har vi også her vært kreative. Vi valgte å legge pengene i hvitevarene fremfor selve innredningen. Benkeplaten er hvor vi har hvert kreativ da vi ikke bare har benkeplate på toppen av benkene men også ned på sidene, dette for å fullføre den kantede looken.

PB280147.JPG

Kjøkkenet er mulig den delen av huset som vi la ned mest tid på å planlegge, og det viser seg når etter at vi har tatt det i bruk at ting fungerer veldig bra. Alt er strategisk plassert og valgene med både to kjøleskap, to ovner og varmeskuff er noe vi ikke angrer på. Ren og skitten sone, og tilstrekkelig arbeidsplass for to er også hensynstatt.

OddIngeTeigem-6080_preview.jpg
PB280140.JPG
PB280141.JPG
OddIngeTeige-6080_preview.jpg
PB280194.JPG
PB280177.JPG

-noen praktiske løsninger verdt å nevne-

-Vi har samlet alle hverdagslie kopper og kar i et utrekkbart skap, så når vi skal sette på plass koppene fra oppvaskmaskinen eller dekke bordet så er det kun dette skapet vi trenger å åpne.

-Vaskekummen er så stor at den rommer stekeplatene fra ovnen. *hvordiggerikkedet!

-Kjøkkenviften er en benkventilator som kan heves og senkes, der viftemotoren er montert på utsiden av huset for å gjøre den så lydløs som mulig.

-Induskjonstoppen har ingen synlige merker hvor man skal plassere kasserollene, den blir varm der vi setter den.

-Avstanden mellom øya og veggen er såpass stor at skuffer og skap kan være åpne på begge sider uten å kræsje.

Kjøkkenvifte, Witt

Blandebatteri, Blanco

Kjøkkeninnredning, fra Epoc

Benkeplater, spesialbestilt fra Ikea

Chefs Collection hvitevarepakke fra Samsung

Kjøleskapene, Electrolux

Induksjonstopp, Witt

Vaskemaskin, Asko