farsdag

PB050605.JPG

Dette innlegget er bare til deg pappa, for selv om jeg for det meste vil ligge på puppen til mamma, så er du også veldig viktig for meg!

"Kjære pappa! Da jeg lå inni magen til mamma og svømte rundt, så knyttet jeg ekstremt sterke bånd til henne. Jeg fulgte henne overalt hvor hun gikk, og vi ble på en måte som én person. Hun passet på meg både dag og natt. Men, jeg hørte også stemmen din, og den ga meg trygghet om at det var noen som passet på henne. Det var veldig viktig for meg for gjennom at du passet på mamma, så passet du også på meg.

Kjære pappa! Tusen takk for at du viser meg at det også finnes en verden utenfor puppen. Denne verden blir viktigere og viktigere for meg desto eldre jeg blir! Jeg gleder meg til jeg blir litt eldre slik at vi kan utforske denne nye verden sammen.

Kjære pappa! Tusen takk for at du holder meg i dine store og sterke armer når jeg føler meg utrygg. Da føler jeg meg trygg med en gang.

Det er liksom ingen som kan gjøre meg og mamma vondt når du er der med din beskyttelse. Du er så stor, og jeg er så liten, men når jeg ligger i dine armer så føler jeg meg så beskyttet mot alle livets farer.

Kjære pappa! Du er min helt og du er mitt forbilde. Når jeg blir stor så vil jeg enten bli akkurat som deg eller jeg vil gifte meg med en som ligner på deg

Kjære pappa! Du er på mange måter rake motsetningen til mamma. Det gjør deg spennende. Jeg er vant til mammas lyse og milde stemme og hennes myke hud. Du har en mørk og spennende stemme og huden din føles litt stikkete. Det er så spennende med dine skjeggstubber som kiler meg, og dine store og sterke hender som tuller med meg og som kaster meg opp i luften. Noen ganger kan det bli litt vel spennende, for du kan bli litt ivrig og tro at jeg er tøffere enn det jeg er, men det er alltid morsomt å være sammen med deg.

Kjære pappa! Tusen takk for at du står opp midt på natten og tar meg opp når jeg gråter. Det føles så trygt og godt når du med din store og robuste kropp bærer meg rundt for å roe meg ned. Da vet jeg at jeg er trygg og at ingenting galt kan skje.

Kjære pappa! Jeg gleder meg sånn til alt det spennende vi to skal gjøre sammen! Jeg ønsker meg at vi to skal dra på turer sammen. Da vil jeg dra på fisketur og telttur, og jeg vil at du skal lære meg å sykle og spille fotball. Kanskje kan vi bygge hytte oppi trærne eller en olabil? Eller du kan lage et dukkehus til meg i hagen? Om sommeren når vi er på stranden synes jeg det er så gøy når du tuller med meg i vannet. Du er så sterk du pappa.

Kjære pappa! Når jeg begynner i barnehagen så ønsker jeg meg at du også kommer og henter meg. Jeg synes det er stor stas at også du kommer og ikke bare mamma. Jeg er så stolt av deg og jeg vil så gjerne vise de andre barna hvor tøff og sterk pappa jeg har! Når jeg begynner på skolen så vil jeg at du også hjelper meg med leksene, for det er mye som du kan bedre enn mamma.

Kjære pappa! Tusen takk for at du også elsker meg. Og for at du også susser, koser og klemmer på meg. Da vet jeg at det er flere enn mamma som elsker meg, og det føles så uendelig trygt og godt!"

//tekst inspirert av Sandviks,BabyverdenKjære pappa, tusen takk!

Jeg elsker deg!


I dagtidlig listet jeg meg ut av sengen for å hente farsdagsgaven til far i huset, og kledde på Erle den søteste bodyen med en tekst rettet til pappa, før vi gikk inn til han igjen og overrasket han med en liten pakke på sengekanten.

FullSizeRender.jpg

-tassenkrus-

PB050606.JPG
PB050607.JPG
PB050608.JPG
PB050609.JPG

Jeg kom over disse koppene og måtte bare ha de. De er kjempekule samtidig som de er barnevennlige. Og vil med årene kanskje gjøre det litt artigere å hjelpe til å dekke bordet. For hvem får den blide koppen og hvem blir tatt for å være morgengretten?

"Det finnes to typer mennesker ved frokostbordet: muntre morgenmennesker og dem som ikke kan fordra muntre morgenmennesker. Disse kule krusene gjenspeiler personlighetstypene på perfekt vis: en surmulende skeptiker og en glad og munter morgenfugl, begge i stilren design. De to blir levert i en pen gaveeske, slik at du kan gi bort de stemningsfulle krusene til noen som trenger en oppmuntring på morgenen!"

Vel, etter sistnevnte tekst å dømme er det vel jeg som hadde trengt denne gaven. Men jeg vil ikke si at jeg er morgengretten, bare ikke fullt så glad som Fredrik :-)

Det ble en koselig og gøyal start på denne dagen. Nå er det duket for dåp. Dåpskjolen henger nystrøket og klar på hengeren sin. Gleder meg til å pynte opp lille E i dag. Vi skrives