julegaveknipsing

PB060015.JPG

Vi har vært innom jobben for å se på og ta bilde av alle de fine julegavene som er kommet inn. Det er så kjekt å alltid ha en plass å gå innom når jeg triller tur til byen. Det er ikke alltid det passer seg å verken amme eller å skifte bleie på en cafè eller hva det måtte være, så da er det kjekt med et "second home" Når jeg går innom får jeg også hilst på kundene mine, oppdatert meg litt på siste nytt og ikke minst syns lille E at det er stas å hilse på mormor, og uten tvil: omvendt!

Jeg tok bilder og filmet en del filmsutter som jeg håper å få satt sammen til en liten film. Jeg ser for meg en med julemusikk og litt glittereffekster for å få litt julestemning. -en liten julekor med andre ord. Det er så gøy å drive på med slikt.

-sneakpeak på julegavene-

PB050613.JPG
PB050650.JPG
PB060009.JPG
PB060008.JPG
PB050655.JPG
PB050653.JPG
PB060042.JPG

 

Følg gjerne facebooksiden til frisørsalongen her for å få med deg alle tilbudene som kommer nå og frem til desember.