Dåpsmøte

God kveld.

PB080053.jpg

For de av dere som følger meg på snap, vet hva kvelden min har gått med på. Intet annet enn dåpsplanlegging. Baking og rigging av bord. Jaggu fant vi en løsning på hvordan vi skulle sette opp bordene for å kunne plassere alle våre tjuetre gjester. Før det endelige resultatet ble det prøvd både langbord, hestesko, en stor firkant og noe jeg ikke vet hva jeg skal kalle (men det så ut som om vi hadde satt de opp i fylla, haha) Bestemor har vært her i dag og hjulpet til med bakingen. Vi prøvde oss på å lage rosa vaniljekjekser i hjerteformer<3

Dåpsmagasinene som jeg har laget har også kommet. Herregud de ble fine. Det er en fryd å bla i de og absolutt verdt hver en arbeidstime og litt for sene kvelder. Jeg gleder meg til den dagen hvor jeg kan vise dette dåpsmagasinet til lille E.

PB080049.JPG

Vi har også vært i kirken i dag på dåpsmøte. Rett og slett en orientering om dåpen og alt det praktiske rundt selve døpingen. Jeg tok også på meg å lese opp en tekst. -Jeg tenkte at jeg har så lite å gjøre ellers nå i disse dager, at å pugge på en tekst til søndag skulle bare mangle (hehe)

PB080056.JPG

I morgen fortsetter forberedelsene etter vi har deltatt på babysang. Har det virkelig gått en uke siden sist jeg skrev om babysang her inne på bloggen!