Stuen

PB280153.JPG

Da har jeg gleden av å vise dere stuen vår. Dette er det store oppholdsrommet da vi har både tv-stue, spisestue og kjøkken her. Rommet er ganske kvadratisk med to store vinduer rett ut mot sjøen. Vi har valgt å ha to kontrastvegger, og disse er malt i fargen Oslo og Balance. Selv om vi har gått for å velge ganske mye farger har alle fargene en kald undertone som gjør at de går godt sammen. Jeg syns vi har fått det til veldig bra. Vi har klart å holde den røde tråden gjennom det hele. Vi har vært litt innovative og tenkt nytt (dette gjelder speiselt tv, som er «costum» og montert fast på kjøkkenøya) vi har fulgt moten uten å ha vrengt lommeboka., vi har tenkt praktisk samtidig som det ser bra ut og det er stilrent, og samtidig hjemmekoselig.

PB280155.JPG
OddIngeTeige-60s80_preview.jpg
PB280159.JPG
PB280190.JPG
PB280175.JPG
PB280162.JPG

-spisestuen-

PB280166.JPG
PB280168.JPG
PB280171.JPG

Hengelampe, fra Bolina

Puter: Oketo Missoni Home

Skjenk; møbelringen (gammel)

Sofabord; acero fra Bohus

Spisestue og stoler; Skeidar (gammel)

Pidestaller/ wire serie; Menu, fra Room21.no

Runde bronse speil, House Doctor, fra Room21

Glassilyndere m lys; Ocean, fra Bohus

Gulvtepper; bestilt på mål hos Møbelringen

Hvite skåler: Muuto, fra Hviit.no

Puffer: fra søstrene Grene

Sofa: Søderhamn fra Ikea

Grått ullteppe, Gant