Christmascard’n stuff

FullSizeRender.jpg

Tidligere i uken hadde jeg et lite juleverksted. Kurt Nilsen si juleplate spilte, stjerna i vinduet lyste og lille E lå å pludret ved siden av meg. Jeg kom til å tenke på oldemor, ikke bare fordi det er jul og man blir ekstra sentimental og savner de som er gått bort, men fordi da jeg var liten syns jeg det var så gøy å slikke på konvoluttene å lime de igjen at oldemor sparte alltid den oppgaven til jeg kom på besøk å fikk gjøre det for henne på de brevene hun skulle sende.

FullSizeRender.jpg

Det er så stas å kunne sende ut en julehilsen med vår lille tulle på. Jeg husker et år tidligere hvor jeg tvang med samboeren til å ha på seg julegenser for å ta bilde til julekortet. Huff stakkar, men hva gjør ikke disse mannfolka for husfreden.

FullSizeRender.jpg

Jeg er ble kjempefornøyd med kortene i år, de ble så klassiske og fine. Kjempekoselig er det å åpne postkassa om dagen da det ene julekortet etter det andre har funnet veien. Så glad for at noe holdes tradisjonelt. Den dagen julehilsenene kommer på Messenger, vet jeg ikke hva jeg gjør.

FullSizeRender.jpg