Nøtteknekkeren

IMG_7977.JPG

Fredrik kom hjem med blomsterbukett og hjortebiff. Helgen kunne ikke startet bedre. Jeg og Erle hadde billetter til Nøtteknekkeren sammen med to av fadderne hennes, så kvelden våres starta der. Nøtteknekkeren er seriøst oppskriften på julestemning. Og Erle koste seg med å se på alle lysene og glitteretfra scenen. Jeg satt og tenkte på om jeg satt der med en fremtidig ballettdanser på fanget og nøtteknekkeren vil bli en av juletradisjonene våre om noen år. Det hadde vært så stas. Jeg har selv danset et par år og deltatt på nøtteknekkeren og kostymet som jeg brukte er akkurat likedan enda.

IMG_7978.JPG

Jeg fikk ikke tatt noen bilder selv i går, og googlet derfor frem noen bilder nå. Bildene som kom opp er ikke fra forestillingen i Kristiansund da Nøtteknekkeren er et nasjonalt (internasjonalt?) oppsett, men herregud så magisk ballett er. 

IMG_7979.JPG
IMG_7981.JPG
IMG_7982.JPG
IMG_7985.JPG
IMG_7986.JPG