Pretty Flower Boxes

Dagen i går ble noe lengre enn hva planlagt. Flyet vårt fra Kristiansund til Oslo var forsinket med to timer grunnet vær. Når vi først kom frem til Oslo var matserveringen på Østbanehallen, og forøvrig alle andre spisesteder i Oslo stengt. Mat måtte vi ha, og vi endte opp på Burger King. Jeg var ikke særlig happy over å spise der, når det forrige måltidet var en panini på Kvernberget som "forsinkelsesmat". Det vil si to usunne måltider etter hverandre, når jeg prøver å spise sunt å næringsrikt med tanke på den lille i magen.

Vel, over til poenget; klokkken rakk å bli nærmere ett på natta før vi fikk sjekket inn på hotellet, og når vi ankommer rommet vårt står den fineste rosebuketten fra Flowerboxes å venter på oss. På kortet sto det:

" til Karina og Fredrik. Gratulerer så mye med baby på vei"

Jeg ble så rørt. Det skal jo ikke mye til i disse dager. Men dette var... way too much... Tusen hjertelig takk.  -den dumme burgeren på BK var glemt, (hvertfall nesten)

Det første jeg sjekka da klokka ringte i morrest, var om rosene var like fine. Og så klart ble det fotografering *smilemunn


På disse bildene under testet jeg ut en ny innstilling på kameraet (Olympus Pen E-PL 7) som heter soft fokus. Det gir en veldig soft og litt dus look, noe jeg syns passet veldig fint til disse bildene.