my new travelbuddies

Alltid når jeg er ute å reiser blir jeg tørr på leppene og på hendene. Det slår ikke feil, uansett årstid. Jeg tror det har mye med aircondition på fly og hotell å gjøre. Vel, når jeg kom over reiseutgavene til L:A Bruket ble problemet løst. Disse skal være med meg i veska hver gang.

Når det kommer til renserituale av ansiktet har vi kvinner et stort utvalgt på badet. Det går i minimum tre enheter; rens, toner og moisturizer. Og dette er for mye å ta med på små "business-trips" Så når jeg oppdaget at L:A Bruket solgte sminkeservietter som er skånsomme og inneholdt AloeVera måtte jeg kjøpe med en pakke med disse også. Jeg er ikke fan av ansiktsservietter til vanlig, da de lett kan tørke ut huden, men på reise er det helt ok syns jeg.

P3010393.JPG

-et lite fredagstips fra meg til deg<3