hvordan bli motivert om morgenen

Hvordan bli motivert om morgenen
Synes du det er vanskelig å bli motivert på begynnelsen av dagen? Ønsker du å starte dagen virkelig produktivt, men å starte første oppgave for dagen virker ikke fristende, så du sover litt lengre og utsetter oppgavene? Vi har alle dette problemet på ett eller annet tidspunkt. Jeg har lest litt rundt dette temaet og skal viderebringe noen punkter her til dere.


Trinn 1: Stopp før du blir ferdig
En enkel og effektiv måte å starte dagen på oppmuntret og motivert er å la din siste oppgave være uferdig, slik at du raskt kan fullføre den neste dag. På denne måten vil du bli motivert om morgenen ved å holde gårsdagens momentum gående. Du trenger ikke å tenke på hva du må gjøre, du har en prosess i gang som er klar til å bli fullført.
Trinn 2: Planlegg morgendagens arbeid i dag.
For å gjøre denne arbeidsmetoden mer effektiv, skriv ut morgendagens trinn før du gir deg for dagen. Følgende morgen når du ikke er i den kreative sonen lenger er det bare å følge planen din.
Trinn 3: Fullfør jobben i morgen.


Før du vet ordet av det, vil du få gjort en viktig oppgave ferdig for dagen. Det gjør det også lettere å komme i gang om morgenen enn å bli distrahert av VG, Facebook og alle andre sider som skal sjekkes.
Bør jeg ikke bli ferdig med det jeg startet den dagen, tenker du?
Jo, dette går mot vanlig praksis for å prøve å fullføre alt før slutten på dagen. Men når du avslutter oppgaven for dagen, må du starte fra grunn påfølgende morgen. Og det vil skape en start lammelse med og ikke vite helt hvor eller hvordan du skal begynne.
Hemingway jobbet på denne måten.
Forfatteren Ernest Hemingway fungerte på denne måten. Han stoppet rett før han ble ferdig og forlot det til neste dag. Hemingway ble sitert om jobb:

"The best way is always to stop when you are going good and when you know what will happen next. If you do that every day…you will never be stuck."

-et lite hverdagstips fra meg til deg<3