Rituals

    

 

 

Med sin unike kombinasjon av hudpleie, makeup, kroppsprodukter, grooming og produkter til hjemmet blander Rituals moderne teknologi med gamle tradisjoner og ritualer fra Det fjerne østen. Resultatet er en eksklusiv serie med prisgunstige produkter som gjør den daglige dusj- og barberingsrutinen til et behagelig ritual. Å forvandle hverdagslige gjøremål til meningsfulle små ritualer er kjernen i Rituals filosofi og tanken bak hvert produkt.

Å nyte et varmt, velduftende bad i skinnet fra levende lys eller unne seg en minibehandling er eksempler på situasjoner hvor Rituals kan bidra til å skape en avslappende og velgjørende opplevelse

Det er søndag, fri og tid for litt egenpleie som man ellers ikke rekker i den travle hverdagen. 

Da vi var på den "ikke fullt så vellykkede" (haha) Oslo-Kielturen vår var dette settet noe av det som ble med meg hjem fra taxfree'en, så helt forgjeves var ikke den turen da dette settet er noe av det beste jeg har prøvd. 

Settet inneholder foamskum, dusjolje, skrubb og fuktighetskrem. Og selv om det er i gavepakning så er det ikke "travel-size" 

-et lite tips fra meg til deg, om du er på utkikk etter et nytt velværesett på badet<3