en minnebok -bevar de gode tankene

Jeg har begynt å lage en minnebok i scrapbooking-stil. Jeg har alltid likt å være kreativ og å lage ting, så jeg gleder meg veldig til å leke meg med bilder, perler og silkebånd her i denne boken. Dette skal bli mitt koseprosjekt nå i graviditeten. Jeg har skrevet en liten liste som jeg har lyst å fylle denne boken med. Jeg tenker at dette kan være en veldig fin og spesiell gave å henne den dagen hun er gammel nok til å forstå.

-Mammas og pappas første tanke

-Skrive litt rundt det første sparket

-Litt fra svangerskapet

-Bilde av magen og ultralydbilder.

-Fødselen slik jeg opplevde den (skrevet på en måte som egner seg til å lese for henne senere)

-Fødselsfakta (når, vekt, mål, jordmor,stjernetegn etc)

-En tekst fra stjernetegnet

-Navnet, navnets betydning, navnet skrevet på morsekode og røverspråk + bilde av statistikken på navnet.

-Fødselsannonsen som var i avisa.

-Første bilde av henne.

- Slektstre med bilder

-"brev" til henne som jeg limer inn.

-Brev fra nærmeste familie om råd og ønsker til henne. 

-Skrive ned de navnene som var aktuelle.

-Bilder fra en eventuell babyshower.

-Første jul, første bad, første måltid, første alt på en måte...

-Viktige ting som skjedde i Norge og verden dette året hun blir født.

-Hva det kostet for en liter melk, brød, bleier, bensin dette året hun blir født