DIY: nurseryroom, wallart

P6210216.JPG

Når vi skulle begynne på barnerommet bestemte vi oss for å lage en dekorvegg fremfor en kontrastvegg. Resultatet ble et friskt tre i jentefarger, med hyller som jeg tenker å sette forskjellig pynt på. Jeg ser for meg at dåpsattest-holderen og en evt sparebøsse eller annet fint hun får til dåpen vil gjøre seg på hyllene i dette treet.


FullSizeRender.jpg

Treet i seg selv er en wallstickers bestilt fra magicwall.com. Stammen er delt i tre deler og bladene satt vi på èn og èn helt til slutt, så det var veldig enkelt å få denne på veggen uten "skrokker" -Artig var det òg<3

FullSizeRender.jpg

Treet var 30 cm mindre enn hva jeg hadde sett for meg så jeg kjøpte meg en boks med gråmaling, så likt som jeg fikk stammen, for å fullføre trestammen helt ned til gulvet. Gråfargen ble ikke 100% lik, så jeg måtte fade den utover oppgjennom stammen, noe som ble vellykket og gav mere liv til treet, syns jeg.

IMG_5743.JPG
IMG_5745.JPG

Jeg kjøpte ei utfôringslist på Maxbo i hvit utførelse og malte denne grå, kappet den i de lengdene jeg ville ha hyllene og skrudde fast på veggen. Disse hyllene skal gi en illustrasjon på at det jeg plassèrer på hyllene skal stå på greinene i treet.

IMG_5748.JPG

Klossene med navnet hennes på fikk jeg skjært til på maxbo. Jeg pusset de fri for flis og limte på tapetark som jeg fikk kjøpt på ebay i matchende dekor og farger som eskene fra Jabadabado. -Morsomt lite prosjekt i seg selv.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Resten av veggene samt møblene på rommet er hvite, så dette "fyrverkeriet" av farger og dekor på den ene veggen syns jeg gjorde seg.

Jeg har også filmet hele prosessen på dette rommet som jeg tenkte å redigere sammen til en "fortfilm". Blir resultatet presentabelt, kommer jeg til å legge den ut her.

-Visste du at det er viktig med sterke farger til nyfødte for å stimulere hjernen?