Hva som motiverer deg til trening

Helluen, nå er det lenge siden mitt siste "liste-innlegg" om fakta fra boken min. Det siste kapitlet handlet mye om trening og kanskje litt "vel ærlige" fakta spør du meg. Kjenner du deg igjen på noen punkter? (hehe)

Ja, Trening handler om sunn livsstil. Det er flott at på grunn av trening vil du leve lengere, føle deg sunnere, ha mer energi, forebygge sykdommer, redusere stress, bli syk sjeldnere og alle de andre tingene. Men la oss være ærlige for et sekund. Her er de virkelige årsakene til at vi startet eller er i ferd med trening;P

1. Bikini sesongen
Bare tenk på første gangen du tar av deg skjorta eller tar på en bikini i sommer. Vil det ikke føles godt å vite at de som ser på deg syns du ser godt ut?

2. Noen av dine venner tror at du slutter
Mange av oss kjenner disse menneskene. Du forteller dem at du har startet på et treningsprogram og de bare himler med øyene. «Ja, jeg tror det når jeg ser det!» De forventer at du skal mislykkes og forventer aldri å se noen endringer. De tror ikke du kan gjøre det. Du vil bevise at de tar feil, og du vil elske å se deres overraskende ansikter når du lykkes.

3. Å være sterk
En av de beste grunnene til at folk trener er å bli sterk. Å kunne hjelpe andre med tunge løft når de ikke kan selv.

4. Å føle velvære med deg selv
Vi vet alle at du ikke ser annerledes ut etter en uke med trening. Er det ikke da rart at du plutselig finner deg selv i speilet oftere? Du går rundt og føler at du tar deg bedre ut, selv om du ikke har forandret deg ennå. Denne selvtilliten kan utvide seg til andre deler av livet ditt og gjøre deg en mer vellykket person.

5. Ta deg bra ut når du treffer på ex-kjærester
Hvor mange av dine gamle kjærester har fått ølmage eller gått opp i vekt? Å vise at du er en aktiv sunn person til din X er alltid en god følelse.

6. Å Lykkes i livet
Hvis du har en jobb hvor du treffer nye folk ofte, kan det være viktig å trene. Folk som ser bedre ut har faktisk en bedre sjanse til å få de beste jobbene eller forfremmelser. Dette er ikke moralsk riktig, men det er sant.

7. Få drømmelivet
For de fleste mennesker er ideen om det perfekte liv å være rik, sunn, smart, pen og lykkelig. Selvsagt kan trening hjelpe deg med bedre utseende og muskuløs kropp. Trening vil også hjelpe deg med å bli sunn og føle deg bedre. Dette vil hjelpe deg til å bli mer vellykket i din karriere. Mange mennesker vil anta at du er smartere enn andre basert på ditt sunne utseende. Dette kan bringe deg nærmere drømmelivet ditt.

8. Å trene er kjekt
Etter at du har gått til treningsstudioet en stund, vil du bli kjent med folk som jobber der eller trener der. Du blir venner med folk som har samme interesse. Gym blir som et andre hjem for mange som trener aktivt.

9. Venner tror de er sterkere
Noen av oss ble ikke født stor. Noen av oss er faktisk ganske ynkelig av natur. Du hater det faktum at alle tror de kan banke deg? Ja, dette er umodent og betyr virkelig ikke noe, men la oss være realistiske; Hvis du er en gutt så er dette en av de verste fornærmelser av manndommen din.

10. Det motsatte kjønn
Dette er grunn nr. 1 for at folk begynner å trene. Du ønsker å tiltrekke deg de flotteste jenter eller gutter. Hvis du er gift eller forlovet er det ikke så viktig for deg(?) Feil! Vil du ikke la din ektefelle føle seg stolt / heldig at de har deg?