Utstyrspakke: vogn +bilstol

-Thule+ MaxiCosi-

I tillegg til den store klassiske barnevognen vi har, fant vi ut at vi også måtte ha et lettere og mere sporty alternativ til vogn som lett kan bringes med i bil, klappes sammen for reise osv.
Valget falt på Thule, mye pga av at den er testvinner og at den fungerer med bilstolen som vi har valgt å kjøpe.

Bilstolen festes på vogna med et enkelt klikk om babyen sover og vi ikke vil vekke henne med å flytte henne over fra stolen til vognen fordi vi skal inn på butikken for eksempel. Basen til bilstolen festes enkelt med bilens isofix. Vi valgte å kjøpe to baser, en til hver bil.


Vognen hadde også de tre tingene jeg syns var vikitg: store hjul som fylles med luft, håndbrems, og håndreim da denne vognen vil bli brukt som joggevogn etterhvert.

Vognen klappes lett sammen ved hjelp av et håndak. Den blir da seende ut som en trillekoffert som du kan trille etter deg. Vognen veier 9 kg.

 

Livet er en spasertur

En barnevogn fra Thule er perfekt når du spaserer i byen eller jogger og går på stier i naturen. Barnevognene våre er laget for å være brukervennlige, trygge og komfortable, slik at du og ett eller to barn kan nyte turen og omgivelsene. Og det viktigste av alt er at dere kan nyte dagen sammen.

Med en barnevogn eller multisportsvogn fra Thule får du alltid:

  • Trygg og komfortabel transport av din mest dyrebare last
  • Alternativer for ett eller to barn
  • Komfort og brukervennlighet for foreldre


Vognposen fungerer både til sportsvognen og til bilstolen da den er laget for fem-punkts selesystem. Den over er i fleece, så til vinteren vil denne bli byttet ut med den i ull. Den fungerer på samme måte pluss at den har en exstenions-del som lett kan festes på når babyen blir lengre. Babyer vokser jo så raskt og alt av utstyr er såpass dyrt så tommel opp for utstyr som er laget for å vokse med barnet.

"Vognpose i saueull med et helt unikt design --> posen som vokser med barnet. Regulerbar lengde gjør ar posen passer til barnevogner, triller, bilstoler og sleder. Bruken av saueull inni posen medvirker til at babyens hud får puste samt at den beskytter babyen mot overoppheting. Dette er et must for en god og sunn søvn. Etter ønske fra kunder ble posen utviklet med åpninger i bakkant, slik at den kan brukes på en sikker måte med 5-punktsseler ( i bilstol og sportsvogn). Saueull er et naturlig og økologisk produkt. På grunn av dets mange helsefordeler blir det ofte brukt i produksjonen av klær og sengetøy. Saueullen som brukes i vognposene er sertifisert med "WOOLMARK EXCELLENCE IN WOOL» sertifikat utstedt av "The Woolmark Company" (test av alle stardarder for ull produkter) Antiallergisk: saueull anbefales sterkt for allergikere. Takket være lanolinen så absorberer ikke ull støv og fuktighet fra miljøet rundt, noe som gjør dette til et ugunstig miljø for midden. "

Vi har snart fyllt opp hele gjesterommet med babyutstyr og ting til den lille, og jeg tar meg selv i å ta frem klærne for å legge sammen igjen, brette opp og igjen babyposene, trille vognen ex antall ganger frem og tilbake i stua, re opp vogndynen, kose med bamsene, bla i barnebøkene osv flere ganger i uken. Jeg har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg til hun kommer og alt dette blir virkelig og jeg skal ta i bruk dette på ordentlig. -Nå leker jeg jo bare!!!