Ny milepæl -vann i huset

Nå er vannet koblet på, og vi kan endelig gå på do i huset. Det har vært veldig etterlengtet. Jeg er ikke kjent for å ha den største blæra og nå med ei som liker å bruke den som trampoline har det vært tungvindt å ikke hadt tilgang til toalett i nærheten når vi har vært i huset å arbeidet på kveldstid. Gulvvarmen og strømmen generelt er også skrudd på.  vi har begynt på nedvasken og vi går ikke inne med sko lengre. Det føles så mye mere som et hjem med en gang.  I kunne egentlig ha flyttet inn nå, men vi har bestemt oss for å vente til alt er 100% ferdig siden vi har mulighet til det. Den siste kjøreturen fra leiligheta skal vi bare ha med oss toalettmappa vår og da skal sengen være redd opp og kjøleskapet være fyllt opp i huset.


Legger med noen bilder som jeg har tatt gjennom den siste uka:

Det er fredag, fint vær og helg. Vi har som ingen overraskelise kun planer om å fortsette å arbeide i huset. På mandag er den store overtakelsen:D Vi har jo praktisk sett tatt over huset, men det formelle gjenstår. Til nå så har vi kun kunnet montert opp fast inventar. Så når overtakelsen har funnet sted kan vi endelig flytte inn litt mere møbler.