overtakelse

I dag er en stor dag. En veldig stor dag egentlig. Jeg husker vi satt på kontraktsmøte for å kjøpe tomta og vi dro deretter ut å spiste etterpå å drømte om denne dagen. Dagen hvor huset sto ferdigstilt.

Etter nesten tre år, mye om å men, tårer og latter, planlegging og sparing står endelig drømmehuset vårt ferdig, klart til å flyttes inn i. Og om ikke det er overveldende nok har vi også en liten baby i magen som skal flytte inn sammen med oss. Jeg må klype meg i armen. -Skjer virkelig alt dette(?)

Vi har kjøpt inn en gavehilsen fra oss til alle som har vært med på teamet å jobbet på huset vårt. Snekkere, elektrikere, rørleggere, sparkler og gulvlegger..... allesammen har gjort en tilfredstillende jobb og vi er så fornøyde. Det synes at disse folka har yrkesstolthet og det er så viktig.

IMG_6009.JPG