Julaften hver dag

Å sitte time etter time å pakke opp ekser, både gamle pg nye, føles som julaften. Vi har jo hadt mye av tingene være nedpakket i et helt år nå, og mye av det vi har fått til bursdag og jul det siste året har vært relatert tio huset og derfor bare lagret i eksene sine. Det er skikkelig stas å pakke opp alle de fine tingene våre igjen, og ekstra stas er det å vite at det ikke er midlertidig.

Jeg monterte en hel garderobe på tilsammen fem meter uten problem, men denne stolen... den holdt på å ende på hav i går kveld;S Herregud som jeg strevde...

Jeg monterte en hel garderobe på tilsammen fem meter uten problem, men denne stolen... den holdt på å ende på hav i går kveld;S Herregud som jeg strevde...

I går kveld hadde jeg faktisk en liten jentekveld her hjemme.Vi kjøpte oss indisk mat og bringte med hjem hit. Det skal ikke mye møblement til for å kunne ha en koselig kveld<3